Міжнародне агентство професійних кваліфікацій

Міжнародне агентство професійних кваліфікацій

Новини

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖНАРОДНОГО АГЕНТСТВА ПРОФЕСІЙНИХ КВАЛІФІКАЦІЙ З АСОЦІАЦІЄЮ МАЛИХ МІСТ УКРАЇНИ

Меморандум про співпрацю Міжнародного агентства професійних кваліфікацій з Асоціацією малих міст України.
Підвищення та сертифікація професійних кваліфікацій працівників в територіальних громадах є одним з головних пріоритетів діяльності Міжнародного агентства професійних кваліфікацій. За даним напрямом діяльності МАПК підписало Меморандум про співпрацю із Асоціацією малих міст України.
Андрій Шевцов, директор МАПК, та Pavlo Kozyrev, голова АММУ, в рамках Меморандуму домовились про співробітництво у сфері підвищення та оцінювання професійних кваліфікацій та відповідної сертифікації працівників органів місцевого самоврядування за кваліфікаціями у сфері психології, соціальної роботи та енергетики
Буде також відкрито нову секцію «Розвиток кадрового потенціалу органів місцевого самоврядування» на платформі АММУ «Цифровий інструмент для комунікації з громадами «Супермаркет рішень»».
Практична співпраця з територіальними громадами, органами місцевого самоврядування є реальним внеском МАПК в розбудову Національної системи кваліфікацій в Україні, розвиток якої, зокрема, передбачено Угодою про асоціацію з Європейським Союзом і є важливою умовою набуття нашою державою членства в ЄС.
Міжнародне агентство професійних кваліфікацій надає можливість своїм партнерам приєднатися до процедури присвоєння професійних кваліфікацій на основі сучасних професійних стандартів та потреб ринку праці.